Suflet Yam Kandyzowany
Kandyzowany suflet Yam wymaga około 40 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 1,16 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 508 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka masła, mielonego cynamonu, brązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Suflet z ciasta francuskiego z kremem o zapachu pomarańczy, kandyzowanymi orzechami pekan i karmelowym sosem maślanym, Wyznanie # 67: uzależniony od kandyzowanych orzechów włoskich, szuka pomocy ... morelowy i kandyzowany chleb orzechowy, oraz Kandyzowany pomidor i kandyzowany bekon Pizzan i Gratis dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Masło rozpuścić w rondlu na średnim ogniu.
Dodaj brązowy cukier i orzechy pekan. Dusić przez 3 minuty. W międzyczasie umieścić osuszone ziemniaki w dużej misce i posiekać drobno z masher ziemniaków (pozostawiając niektóre kawałki chunked).
Wlać mieszaninę cukru/orzechów pekan na ziemniaki. Mieszać aż do całkowitego połączenia.
Dodać cynamon i gałkę muszkatołową.
Przełożyć na metalową patelnię. Top z polewą marshmallow.
Piec przez 15 minut w temperaturze 325 stopni F.
Wyjąć z piekarnika i podnieść temperaturę piekarnika do 400 stopni F.
Piec przez dodatkowe 10 minut w temperaturze 400 stopni F, aby brązowo u góry, uważnie obserwując, aby nie przesadzić z brązowieniem.