Suflet serowy i sałatka sezonowa
Suflet Cheeseboard & sałatka sezonowa może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 847 kalorii, 36g białka, oraz 64G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 8,73 zł / porcja, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 27 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i podnieś tarkę z gałki muszkatołowej, pieprzu cayenne, sera i kilku innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Czerwona Sałatka Sezonowa, Sałatka sezonowa na zimę, oraz Sezonowa meksykańska Frittata z sałatką.
Instrukcje
Piekarnik nagrzewany do 200C / 180C wentylator / Gaz
Masło rozpuścić w rondlu.
Posmaruj 20-centymetrowe naczynie sufletowe odrobiną, a następnie odkurz mąką. W rondlu wymieszaj mąkę z resztą roztopionego masła, a następnie skwiercz wszystko przez 1 min. Stopniowo wlać mleko, aby uzyskać biały sos, a następnie dodać dwie trzecie sera i kontynuować gotowanie do stopienia. Pozostawić do ostygnięcia, następnie wymieszać z pozostałym serem, śmietaną lub crme frache i żółtkami. Doprawić, następnie dodać gałkę muszkatołową i pieprz cayenne.
W czystej misce ubić białka na sztywno. Wrzucamy do sosu serowego, następnie ostrożnie wlewamy do Suflera.
Piec suflet przez 25 minut, aż nadęty i złocisty.
Podczas gotowania suflet, wrzucić składniki sałatki razem. Gdy suflet jest ugotowany, Ubierz sałatkę i podawaj obok.