Suflet Czekoladowo-Miętowy

Suflet Czekoladowo-Miętowy
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 218 kalorii, 9g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz jajka eggland, cukier cukierniczy, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Suflety Czekoladowe, Suflety Czekoladowe, oraz Suflety Czekoladowe.

Instrukcje

1
Oddzielne jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
2
Umieścić białka w małej misce; odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Żółtka umieścić w innej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Płaszcz dwa 10 oz. ramekiny lub kubki z kremem w sprayu do gotowania i lekko posypać 1 łyżeczką cukru; umieścić na blasze do pieczenia i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
5
W małym rondlu na średnim ogniu połącz 2 łyżki cukru, kakao, skrobię kukurydzianą i sól. Stopniowo mieszać w mleku. Doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Gotować i mieszać przez 1-2 minuty lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
6
Wyjąć z ognia; wymieszać w czekoladzie i ekstrakt, aż chipsy się stopią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy SernikNowy Sernik
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
7
Przełożyć do małej miski. Niewielką ilość gorącej mieszanki wymieszać z żółtkami jajek; całość wrzucić do miski, ciągle mieszając. Lekko schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Ubij białka na średniej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo ubijać w pozostałym cukrze, 1 łyżkę stołową na raz, na wysokim poziomie, aż utworzą się sztywne szczyty. Za pomocą szpatułki złóż jedną czwartą białek do mieszaniny czekoladowej, aż nie pozostaną białe smugi. Złóż pozostałe białka do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
9
Przenieść do przygotowanych ramekinów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
10
Piec w temperaturze 375° przez 18-22 minut lub do momentu, gdy wierzchołki są nadmuchane, a centra są prawie ustawione.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
11
Posypać cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
12
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn