Sufganiyot (Pączki)

Sufganiyot (Pączki)
Sufganiyot (pączki) jest Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 807 kalorii, 14g białka, oraz 53g tłuszczu na porcję. Na 2,84 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz jajka, cukier waniliowy, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Sufganiyot (Izraelskie Jelly Donuts), Sufganiyot (chanukowe pączki) z twarogiem imbirowo-limonkowym, oraz Jabłkowy Sufganiyot (chanukowe pączki) z solonym karmelem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszać mąkę, jajka, jogurt, cukier, sól i cukier waniliowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Około 6 Szklanek (1,5 Litra) WodyOkoło 6 Szklanek (1,5 Litra) Wody
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
2
Dobrze wymieszać. Odstawić ciasto na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Uformuj ciasto w kulki o średnicy 2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
Podgrzać olej roślinny do 365 stopni F (190 stopni C) w dużym garnku lub frytkownicy na dużym ogniu. Najlepiej jest użyć kosza lub łyżki szczelinowej do głębokiego smażenia sufganiyot, ponieważ olej będzie bardzo gorący. Ciasto usmażyć na oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Niech sufganiyot ostygnie i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn