Stromboli Szynkowo-Szwajcarskie
Ten przepis służy 8 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 252 kalorie, 11g białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka oliwy z oliwek, sól, mączka kukurydziana, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Szynka i Szwajcarskie Stromboli, Szynka i Szwajcarskie Stromboli, oraz Szynka i Szwajcarskie Stromboli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem. Postępuj zgodnie z instrukcjami producenta, aby umieścić mąkę i następne 6 składników (mąka przez musztardę) na patelni i wybierz cykl ciasta; uruchom maszynę do chleba.
Ciasto wyjąć z maszyny (nie piec). Ciasto wyłożyć na mąkę i wyrabiać przez 30 sekund. Przykryj ciasto i pozostaw na 10 minut.
Rozwałkuj ciasto na owal o wymiarach 10 x 8 cali na lekko posypanej mąką powierzchni.
Posypać szynką i serem na pół owalu, wzdłuż, pozostawiając 1-cal granicy. Złożyć ciasto nad nadzieniem i nacisnąć krawędzie i końce razem do uszczelnienia.
Przykryj dużą blachę do pieczenia papierem do pieczenia i kurz mączką kukurydzianą.
Miejsce Bochenek, szew stronie w dół, na przygotowanej patelni. Wykonaj 3 ukośne cięcia na głębokości 1/4 cala w poprzek górnej części bochenka za pomocą ostrego noża. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 godzinę lub do podwojenia rozmiaru.
Wyjąć ciasto; posmarować jajkiem.
Piec w 350 przez 35 minut lub aż zbrązowieje. Lekko schłodzić.