Stromboli Szynkowo-Szwajcarskie

Stromboli Szynkowo-Szwajcarskie
Ten przepis służy 8 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 252 kalorie, 11g białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka oliwy z oliwek, sól, mączka kukurydziana, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Szynka i Szwajcarskie Stromboli, Szynka i Szwajcarskie Stromboli, oraz Szynka i Szwajcarskie Stromboli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem. Postępuj zgodnie z instrukcjami producenta, aby umieścić mąkę i następne 6 składników (mąka przez musztardę) na patelni i wybierz cykl ciasta; uruchom maszynę do chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
ChlebChleb
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
Maszyna Do ChlebaMaszyna Do Chleba
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
NóżNóż
2
Ciasto wyjąć z maszyny (nie piec). Ciasto wyłożyć na mąkę i wyrabiać przez 30 sekund. Przykryj ciasto i pozostaw na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Rozwałkuj ciasto na owal o wymiarach 10 x 8 cali na lekko posypanej mąką powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
4
Posypać szynką i serem na pół owalu, wzdłuż, pozostawiając 1-cal granicy. Złożyć ciasto nad nadzieniem i nacisnąć krawędzie i końce razem do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
CiastoCiasto
SzynkaSzynka
5
Przykryj dużą blachę do pieczenia papierem do pieczenia i kurz mączką kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Miejsce Bochenek, szew stronie w dół, na przygotowanej patelni. Wykonaj 3 ukośne cięcia na głębokości 1/4 cala w poprzek górnej części bochenka za pomocą ostrego noża. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 godzinę lub do podwojenia rozmiaru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
7
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Wyjąć ciasto; posmarować jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
JajkoJajko
9
Piec w 350 przez 35 minut lub aż zbrązowieje. Lekko schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn