Stroganoff Krewetki
Ten przepis służy 45. Jeśli 30 centów za porcję spada w budżecie, Krewetka Stroganoff może być wybitny pescatarian przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 45 kalorii. Jeśli masz makaron jajeczny, skondensowany krem z zupy krewetkowej, krem knudsen i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wołowina Stroganoff-oryginalnie stworzona dla rosyjskiej rodziny Stroganoff przez francuskiego szefa kuchni, ulubieńca rodziny w moim domu, Stroganoff, oraz Stroganoff dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Makaron gotować w dużym rondlu zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól i dodając brokuły do wrzącej wody przez ostatnie 5 minut. Tymczasem VELVEETA, zupa i śmietana ugotować w osobnym rondlu na małym ogniu 8 min. lub dopóki VELVEETA nie zostanie całkowicie stopiona i mieszanina zostanie dobrze wymieszana, mieszając od czasu do czasu.
Wymieszać makaron; umieścić w naczyniu do pieczenia o wymiarach 13x9 cali. Top z krewetkami.
Wlać sos VELVEETA na mieszaninę makaronu; przykryć.
Piec 25 min. lub aż do ogrzania; wymieszać.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.