Strawberry Slow Cooker Scoop Cake
Strawberry Slow Cooker Scoop Cake wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 408 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz kawałki czekolady do pieczenia, masło, ciasto truskawkowe mix, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 103 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Strawberry Slow Cooker Scoop Cake, 365 dni wolnego gotowania: dla powolnego gotowania Wilgotne ciasto czekoladowe i karmelowe (i to mój 4 rok blogiversary!), oraz Powolna Kuchenka Dżem Truskawkowo-Bazyliowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić LUCKY LEAF Premium Strawberry Pie wypełnienie w 3 1/4 do 4-quart powolnej kuchence.
Wymieszać dokładnie suchą masę z masłem, w razie potrzeby używając palców. Mieszanina będzie krucha.
Posypać nadzieniem ciasto.
Przykryć i gotować na małym ogniu przez 2 do 3 godzin.
Posypać kawałkami czekolady i podawać na ciepło.
W razie potrzeby udekoruj posiekanymi orzechami lub bitą śmietaną.