Strawberry Mango Funt Ciasto Shortcakes
Przepis truskawka Mango Funt ciasto Shortcakes jest gotowy w około 1 godzinę i 20 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.75 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 586 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz granulowany cukier, mango, kokos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako dość niedrogi deser dla Dzień Matki. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Babeczki z kolendrą Mango z nadzieniem z Chutney Mango i słodzonym mlekiem skondensowanym bita śmietana, Ciasto Kokosowe Z Mango, oraz Tort truskawkowy z polewą truskawkową dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wrzucić mango i truskawki z sokiem z limonki, cukrem i skórką z limonki.
Odstawić, rzucając od czasu do czasu, aż owoce będą bardzo soczyste, 30 minut do 1 godziny.
Gdy owoce są gotowe, pokroić ciasto funta na 12 równych kawałków.
Podgrzać 2 łyżki masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Posypać połowę kokosa w 6 małe stosy na patelni i umieścić kawałek ciasta funta nad każdym stosie kokosa. Gotować, naciskając szpatułką, aż kokosowy zostanie upieczony i ciasto funtowe zostanie rozgrzane, o 3 protokół. Flip i tost na drugiej stronie plastry ciasta funta aż do ogrzania, o 1 minutę więcej.
Przenieść każdy plasterek na talerz, zeskrobać wszelkie resztki kokosa na patelni, więc nie pali się i powtórzyć z pozostałym masłem, kokosowe i Funt plasterki ciasta.
Aby złożyć, równomiernie podzielić owoce z nagromadzonymi sokami między 6 plastrami tostowego ciasta. Top z dużą gałką lodów, o 1/2 szklanki każdy, i drugi kawałek ciasta funta.