Strawberry-Blueberry Pops
Strawberry-Blueberry Pops to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie deser. Jedna porcja zawiera 77 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz jagody, truskawki, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Truskawkowy Budyń Jagodowy, Blueberry Pops, oraz Brzoskwiniowo-Blueberry Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do przecieru truskawkowego
Przecier wszystkie składniki I1 / 4 szklanki wody w robocie kuchennym, aż będzie gładka.Ustaw sitko o drobnych oczkach nad małym dzbanem; odcedzić, naciskając na ciała stałe, aby wyodrębnić około 1 1/4 szklanki przecieru. Odstawić.
Przecier wszystkie składniki i 3 łyżki wody w robocie kuchennym aż do zgniecenia. Ustaw sitko o drobnych oczkach nad drobną kostką; odcedzić, naciskając na ciała stałe, aby wyodrębnić około 1 1/4 szklanki przecieru.
Wlać 1 łyżkę przecieru truskawkowego w kaźdymrazem; zamrozić, aż będzie jędrny, około 30 minut.
Do każdej formy dodać 1 łyżkę przecieru jagodowego.Zamrozić, aż tylko twarde, o 30 minut.Powtarzaj, aż formy zostaną wypełnione. Cover; insertice-pop sticks. Zamrozić do twardości. Zanurz DNA form w gorącej wodzie przez 20-30 sekund, aby uzyskać wyrzuty.
Usuń wyskakuje z form; służyć.