Strawberry Angel Semifreddo
Strawberry Angel Semifreddo to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 233 kalorie, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje 90 centów za porcję. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka truskawek, truskawek, śmietany do bicia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Strawberry Angel Semifreddo, Strawberry Semifreddo, oraz Strawberry Semifreddo Shortcake.
Instrukcje
Line 2 (8x4-calowe) patelnie bochenkowe z folią, umożliwiające zawinięcie 4 cali na krótkich końcach patelni. W misie robota kuchennego z metalowym ostrzem umieść ćwiartowane truskawki. Przykryć; przetworzyć z impulsami włączania i wyłączania, aż do prawie puree, ale z kilkoma małymi kawałkami. W dużej misce wymieszaj przecierane truskawki, mleko, Likier i skórkę pomarańczową, aż dobrze wymieszasz.
Przyciąć lub szczotkować ciemnobrązową skórkę z angel food cake; pokroić ciasto w kostki 3/4 cala. W dużej misce ubij śmietanę do ubijania mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty. Złóż bitą śmietanę i kostki ciasta do mieszanki truskawkowej. Łyżka mieszaniny równomiernie do patelni. Fold folia na mieszaninie. Zamrozić co najmniej 5 godzin do uzyskania jędrności.
Aby służyć, wyjąć deser z zamrażarki 5 do 10 minut przed podaniem. Rozpakuj i rozpakuj na talerzu; Usuń plastikową folię.
Topy bochenków udekorować plasterkami truskawek.