Stout-duszone żeberka z soją i miodem

Stout-duszone żeberka z soją i miodem
Stout-duszone żeberka z soją i miodem to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 2 i kosztuje $6.73 za porcję. Jedna porcja zawiera 1521 kalorii, 53g białka, oraz 120 g tłuszczu. Mieszanka bulionu wołowego, cebula, guinness i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać Guinnessa, możesz śledzić to danie główne z Budyń Czekoladowy Guinness jako deser. 22 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Duszone żeberka krótkie z mocnym, Stout-Duszone Krótkie Żeberka, oraz Stout duszone żeberka z jęczmieniem dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Żeberka wołowe bardzo dobrze komponują się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Vino de Eyzaguirre Merlot z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Vino de Eyzaguirre Merlot
Vino de Eyzaguirre Merlot
Głęboki granat czerwony kolor. Wyrazisty nos pokazuje czerwone świeże owoce, takie jak śliwki i wiśnie, w towarzystwie miękkich, pysznych nut wanilii i tytoniu. Na podniebieniu jest świeży, z dojrzałymi, miękkimi taninami prowadzącymi przyjemne, lekko słodkie wykończenie.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W9 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia29
Magazyn