Stout-duszone żeberka z soją i miodem
Stout-duszone żeberka z soją i miodem to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 2 i kosztuje $6.73 za porcję. Jedna porcja zawiera 1521 kalorii, 53g białka, oraz 120 g tłuszczu. Mieszanka bulionu wołowego, cebula, guinness i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać Guinnessa, możesz śledzić to danie główne z Budyń Czekoladowy Guinness jako deser. 22 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Duszone żeberka krótkie z mocnym, Stout-Duszone Krótkie Żeberka, oraz Stout duszone żeberka z jęczmieniem dla podobnych receptur.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Żeberka wołowe bardzo dobrze komponują się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Vino de Eyzaguirre Merlot z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
![Vino de Eyzaguirre Merlot]()
Vino de Eyzaguirre Merlot
Głęboki granat czerwony kolor. Wyrazisty nos pokazuje czerwone świeże owoce, takie jak śliwki i wiśnie, w towarzystwie miękkich, pysznych nut wanilii i tytoniu. Na podniebieniu jest świeży, z dojrzałymi, miękkimi taninami prowadzącymi przyjemne, lekko słodkie wykończenie.