Stir-Fry z wołowiną i szparagami
Wołowina i szparagi Stir-Fry może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 570 kalorii, 40g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na 4,26 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś sos teriyaki, pieprz, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać nasiona sezamu można śledzić to danie główne z Chleb Bananowy Sezamowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 88%. Podobne przepisy to Wołowina i kapusta Stir Fry, Stir-Fry z wołowiną i brokułami, oraz Łatwa wołowina i brokuły z dziczyzną Stir Fry.
Instrukcje
Umieść dużą patelnię nonstick na średnim ogniu do gorąca.
Dodać nasiona sezamu. Gotować, stale mieszając, 1 do 2 minut lub do tosty. Odstawić.
Zerwać twarde końce szparagów.
W razie potrzeby usuń łuski z łodyg nożem lub obieraczką do warzyw.
Szparagi pokroić po przekątnej na 1-calowe kawałki. Odstawić.
Patelnia płaszcz z natryskiem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Dodać wołowinę i gotować, stale mieszając, 3 minuty lub do pożądanego stopnia doneness.
Odcedzić wołowinę i osuszyć ręcznikami papierowymi; wytrzyj kapiele z patelni ręcznikiem papierowym.
Patelnia płaszcz z natryskiem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj szparagi, grzyby, pokruszony czerwony pieprz i zieloną cebulę. Gotować, stale mieszając, 3 do 4 minut lub aż szparagi będą chrupiące-miękkie. Powrót wołowiny na patelnię, i dodać sos teriyaki i gotować, stale mieszając, 1 dodatkową minutę.
Umieść 1/2 szklanki ryżu na każdym z 2 indywidualnych talerzy do serwowania. Łyżka mieszanki mięsa równomiernie na ryżu; posypać sezamem.