Stir-Fry z wołowiną i grzybami

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj smażyć wołowinę i grzyby. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 301 kalorii, 28g białka, oraz 16G tłuszczu. Na $2.99 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 4 mówiłoby, że trafił w sedno. Mieszanka stek z polędwicy, skrobia kukurydziana, sok z cytryny, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć jasnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta morelowa z brązowym cukrem i cynamonem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Wołowina i kapusta Stir Fry, Stir-Fry z wołowiną i brokułami, oraz Mongolska Wołowina Stir-Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzucić wołowinę z 1 łyżką stołową każdej skrobi kukurydzianej i octu i 2 łyżeczki sosu sojowego w średniej misce. W innej misce, wymieszać brązowy cukier, pozostałe 2 łyżeczki każdej skrobi kukurydzianej i octu, Pozostałe 1 łyżeczka sosu sojowego, i 1/3 szklanki wody do rozpuszczenia.
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek w dużej patelni nonstick na dużym ogniu.
Dodać wołowinę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż tylko gotowane przez, 2 do 3 protokół.
Przenieść do miski i wytrzeć patelnię.
Podgrzać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek na patelni na dużym ogniu.
Dodać czosnek i czerwoną cebulę i smażyć 2 protokół.
Dodać grzyby, łodygi chard, 1/4 łyżeczka soli, i pieprz do smaku i stir-smażyć, aż warzywa są po prostu miękkie, 4 protokół.
Dodać liście boczniaka i smażyć aż zwiędną. Wymieszać mieszaninę brązowego cukru i dodać do patelni wraz z wołowiną, mieszając, aż zgęstnieje, 1 minutę.
Dodać sok z cytryny i doprawić solą i pieprzem.
W porcji: kalorie 300; tłuszcz 15 g (nasycony 3 g); Cholesterol 41 mg; Sód 561 mg; węglowodany 13 g; błonnik 2 g; białko 28 g