Stir-Fry Z Mandarynką Wołową
Stir-Fry z mandarynki wołowej to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 263 kalorie, 29g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz imbir, brokuły różyczki, stek flanka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest niesamowite. Spróbuj Stir-Fry z wołowiną i brokułami, Wołowina i kapusta Stir Fry, oraz Łatwa wołowina i brokuły z dziczyzną Stir Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Stek pokroić ukośnie w poprzek ziarna na cienkie plasterki.
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodać połowę mięsa i podsmażyć 2 minuty; wyjąć mięso z patelni i ogrzać. Powtórz procedurę z pozostałym mięsem.
Dodać brokuły do patelni; posypać wodą. Przykryć i gotować 3 protokół lub do crisp-tender.
Bulion i kolejne 4 składniki połączyć, dobrze mieszając trzepaczką.
Odsączyć pomarańcze, rezerwując 1/4 szklanki płynu; wymieszać płyn do mieszaniny bulionu.
Do brokułów dodać mieszankę mięsa i bulionu; gotować, ciągle mieszając, aż do zgęstnienia. Delikatnie wymieszać z pomarańczami.