Stir Fry Maitake Mushroom & Beef With Oyster Sauce

Stir Fry Maitake Mushroom & Beef With Oyster Sauce
Stir Fry Maitake Mushroom & Beef With oyster Sauce to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 286 kalorii, 30g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 3,06 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka wina, skrobia kukurydziana, grzyby maitake, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć kapustę, można śledzić to danie główne z Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Smażona wołowina w sosie ostrygowym, Smażyć wołowinę z brokułami i sosem ostrygowym, oraz Wymieszaj smażoną wołowinę z brokułami w sosie ostrygowym.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn