Steki z polędwicy wołowej z sosem z czerwonego wina-estragon
Steki z polędwicy wołowej z czerwonym winem - SOS estragonowy to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.96 za porcję. Jedna porcja zawiera 205 kalorii, 26g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Mieszanka soli, pieprzu, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Steki z polędwicy wołowej z sosem z czerwonego wina i grzybów, Steki z polędwicy wołowej z pieczarkami i czerwonym winem Vinaigrette, oraz Polędwica wołowa z sosem śmietanowo-musztardowym.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników, mieszając trzepaczką.
Rozgrzać patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj steki; gotować 3 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Zdjąć z patelni; zachować ciepło.
Dodaj szalotki do patelni; smażyć 1 minutę.
Dodać mieszaninę bulionu; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 1/4 szklanki (około 1 minuty).
Posypać natką pietruszki.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Miranda Lambert County Road Merlot wina z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
![Miranda Lambert County Road Merlot Wine]()
Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Nasz najmocniejszy duch jest pełen owocowego smaku i mocnego koloru, a jednocześnie gładki w konsystencji i dostawie. Z dojrzałą esencją jagodową aromat utrzymuje się tak długo, jak wybuchowe wykończenie. Ten wytrawny, aksamitny Merlot jest wyposażony w odpowiednią równowagę Mocy i finezji, dzięki czemu jest doskonałym towarzyszem steków i makaronów z czerwonym sosem i ciemną czekoladą.