Steki Z Grilla Czosnkowego

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać czosnek grillowane steki spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 640 kalorii, 44g białka, oraz 49g tłuszczu każdy. Na 6,57 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Mieszanka soli, sos worcestershire, sok z cytryny i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowane Steki Z Czosnkiem Cytrynowym Halibut, Grillowane steki Rib-eye z masłem Pietruszkowo-czosnkowym, oraz Grillowane steki Rib-Eye z masłem Pietruszkowo-czosnkowym.
Instrukcje
Z moździerzem i tłuczkiem połącz czosnek, sól i pieprz.
Dodać olej, sok z cytryny i sos Worcestershire; wymieszać do postaci pasty.
Steki z grilla, przykryte, na średnim ogniu przez 6-8 minut z każdej strony lub do momentu, gdy mięso osiągnie pożądaną doneness (dla średnio rzadkich, termometr mięsa powinien czytać 145°; medium, 160°; dobrze zrobione, 170°.
Posmaruj mieszanką czosnku w ciągu ostatnich kilku minut grillowania.
Odstawić na 3-5 minut przed podaniem.