Stek Z Szynki Żniwnej

Stek Z Szynki Żniwnej
Harvest Ham Steak trwa około 20 minut od początku do końca. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 277 kalorii, 23G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Za 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka masła jabłkowego, soku jabłkowego, steku z szynki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest idealny do valentin day. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 40%. Podobne przepisy obejmują Harvest Ham Skillet, Stek Z Szynką, oraz Stek Z Szynką.

Instrukcje

1
Na dużej patelni podsmaż cebulę i pieprz na maśle, aż będą chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Wyjmij z patelni i odstaw na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Pokrój stek z szynki na cztery części. Na tej samej patelni brązowa szynka po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z SzynkiStek Z Szynki
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
W międzyczasie w małej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą i sok jabłkowy na gładką masę; polej szynką. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać 1-2 minuty lub do lekkiego zgęstnienia. Zmniejsz ogień; posmaruj szynką masło jabłkowe. Na wierzch z cebulą. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 5-7 minut lub do podgrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło JabłkoweMasło Jabłkowe
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o

Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon to świetny wybór na stek. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze steki dobrze komponują się z jasnymi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki radzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Piwnice Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym z serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) idealną pogodę podczas Setu, co pozwoliło na mocne, zrównoważone zbiory. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe, a dojrzewanie było dość szybkie; jednak Nietypowo chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez skoków ciepła, a winogrona zachowały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć wspaniały owocowy charakter, świeżą kwasowość i taninową strukturę oraz solidną głębokość. 
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn