Stek Wołowy Imbirowo-Limonkowy
Stek wołowy imbirowo-Limonkowy jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 261 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.69 za porcję. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Mieszanka kolendry, imbir, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest idealny do valentin day. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Taco Steak Salad w / Ginger Lime Dressing, Letnia sałatka Stekowa z sosem imbirowo-limonkowym, oraz Imbir-Limonka Wołowina Stir-Fry dla podobnych receptur.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Zdobywca Złotego Medalu Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
![Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine]()
Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Owocowe aromaty, z miękkimi, elastycznymi taninami i długim wykończeniem.