Stek Widelcowy

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać widelec stek spróbować. Ten bezglutenowy, bezmleczny i דל פחמימות,zny przepis służy 4 i kosztuje $7.79 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 60g białka, 54g tłuszczu, oraz w sumie 801 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Mieszanka octu balsamicznego, piwa, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj The North Fork I Jego Bułeczki, Warzywa pieczone widelcem i nożem, oraz Włoska Zupa Z Nożem I Widelcem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Pokrojoną cebulę rozłożyć na dnie dużego naczynia do pieczenia i skropić oliwą z oliwek. Steki natrzeć z przyprawioną solą, pieprzem i czosnkiem i umieścić na cebuli w jednej warstwie.
Steki skropić oliwą z oliwek i octem balsamicznym.
Wlać piwo na steki i tuck grzyby i papryka wokół steków. Steki pieczemy w piekarniku przez 30 do 45 minut. Przepis ten został stworzony przez uczestnika konkursu kulinarnego. Kuchnie Food Network nie przetestowały go do użytku domowego, dlatego nie możemy przedstawić żadnych wyników.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Robert Mondavi Napa Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 30 dolarów za butelkę.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Wielowymiarowe smaki wina pochodzą z winogron uprawianych w wyraźnie różnych terroirs Napa Valley, w tym dzielnic Carneros, Stags Leap i Oakville. Tradycyjne techniki, w tym rodzime drożdże, Rozszerzona maceracja, starzenie w beczkach z francuskiego dębu i butelkowanie bez filtracji, zwiększyły złożoność wina. To wino jest pyszne z wieloma przystawkami i serami. Jednym z naszych ulubionych dań jest pieczony indyk z farszem z grzybów i orzechów włoskich. Pieczona noga jagnięca, natarta pachnącymi ziołami i przyprawami, czy grillowany schab doskonale komponuje się z soczystymi smakami wina.