Stek Kubański Wolno Gotowany
Wolno gotujący stek kubański to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na 3,26 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 478 kalorii. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz zwykły ryż, cebulę, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Stek Nadziewany Flanką, Slow Cooker Sunday: Beer Duszony Stek Z Flanki, oraz Stek kubański z awokado i sałatką z pomidorów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 3 1/2-do 4-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. W kuchence umieścić cebulę i paprykę. Top z wołowiną.
Posypać chili w proszku, oregano, czosnek i sól.
Skropić sokiem z limonki.
Przykryć; gotować na małym ogniu od 8 do 10 godzin.
Około 20 minut przed podaniem ugotować ryż zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Usuń wołowinę z kuchenki; umieść na desce do krojenia. Wołowinę rozdrobnić 2 widelcami; wrócić do kuchenki i dobrze wymieszać. Wymieszać z czarną fasolą. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć; gotować około 15 minut dłużej lub do całkowitego ogrzania.
Podawać wołowinę i sos na ryżu.