Stek i pierogi

Stek i pierogi
Need a dairy free main course? Stek i pierogi może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 471 kalorii. Na $2.98 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 28 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, olej roślinny, jajka i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest solidne. Spróbuj Paski stekowe z pierogami, Stek Szwajcarski z kluseczkami, oraz Okrągły stek z pierogami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej olej roślinny na patelni na średnim ogniu; umieść paski steku w gorącym oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
2
Posypać czosnkiem w proszku, solą i czarnym pieprzem do smaku. Gotować, mieszając często, aż kawałki stek są rumiane, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Wlać bulion wołowy, i użyć łyżki do zeskrobać i rozpuścić wszelkie rumiane bitów smak od dołu patelni. Wymieszać z cebulą i marchewką; kropla w kostkach bulionowych wołowiny. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu i zmniejszyć ogień do średnio-niskie. Dusić, aż paski stek będą miękkie, co najmniej 1 1/2 godziny. Mieszaj od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Suszonej Soczewicy2 Szklanki Suszonej Soczewicy
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
4
Około 10 minut przed podaniem, przynieś duży garnek lekko osolonej wody do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
W misce wymieszać mąkę, 1 łyżeczkę soli i proszek do pieczenia; wymieszać jajka i wodę, 1 łyżkę na raz, aby uzyskać gęste ciasto. Wrzuć do wrzącej wody krople ciasta wielkości łyżki stołowej i wymieszaj; pierogi najpierw opadną, a potem wzniosą się na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Pierogi pozostawić na wolnym ogniu przez około 4 minuty po wypłynięciu na powierzchnię wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
7
Łyżką szczelinową zgarnij pierogi do miski do serwowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Podawać z paskami steków i sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Tinga Rio Reserve Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.
Tinga Rio Reserve Merlot
Tinga Rio Reserve Merlot
Rubinowa czerwień w Kolorze z nutami malin i truskawek na nosie. Słodkie przyprawy przeszły na podniebieniu z francuskiego i amerykańskiego dębu, a podniebienie kończy się miękkimi okrągłymi taninami. Certyfikowany zrównoważony i certyfikowany weganizm.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn