Steakhouse Shepherd ' s Pie może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 743 kalorie, 45g białka, oraz 47 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.36 za porcję. Wiele osób naprawdę lubi to szkockie danie. 300 osób cieszyło się, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka cebuli, ziemniaków, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 89%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Steakhouse Shepherd ' s Pie, Rachael Ray 's Steakhouse Shepherd' s Pie - 30 minutowy posiłek, oraz Paleo Shepherd ' s Pie.
Instrukcje
1
Ziemniaki umieścić w garnku, przykryć zimną wodą i doprowadzić do wrzenia. Doprawić wodą z solą i gotować ziemniaki do miękkości, 12 do 15 minut. Głowa do góry: oszczędzaj kadzi skrobi gotowania wody tuż przed odsączeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Chochla
Garnek
2
Podgrzej patelnię z wysokimi bokami na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, pół obrotu patelni i boczku. Chrupiący boczek i usunąć do ręcznika papierowego wyłożone płyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra Virgin
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Patelnia
4
Dodaj polędwicę do patelni i karmelizować mięso, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Porterhouse
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodać grzyby i cebulę i gotować do miękkości, 6 do 7 minut więcej następnie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Grzyby
Cebula
6
Podczas gotowania mięsa podgrzać mały garnek sos na średnim ogniu i roztopić masło, ubić mąkę na masło, gotować 2 minuty, a następnie ubić bulion wołowy na mąkę, dodać Worcestershire i doprawić sosem solą i pieprzem, do smaku. Zagęścić od 6 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Sos Worcestershire
Bulion Wołowy
Masło
Mąka Uniwersalna
SOS
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
Trzepaczka
7
Wlać sos na mięso i włączyć brojlery.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Brojler
8
Hartować żółtko, ubijając je skrobiową wodą do gotowania ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobiowy Ziemniak
żółtko Jaja
Woda
9
Umieść odsączone ziemniaki z powrotem do garnka gotowane je do wysuszenia je trochę. Ziemniaki rozgnieść z żółtkiem i kwaśną śmietaną, a następnie złożyć w pokruszony ser pleśniowy i szczypiorek. Ziemniaki przyprawiamy solą i pieprzem i układamy na wierzchu mięsa równą warstwą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Ser Pleśniowy
Kwaśna śmietana
żółtko Jaja
Ziemniak
Szczypiorek
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
10
Udekoruj ziemniaki papryką i umieść pod brojlerem na chrupiące i brązowe ziemniaki, 2 do 3 protokół. Crumble reserved boczek na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Papryka
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Brojler
11
Podawać natychmiast bezpośrednio z gorącej patelni.