Steakhouse Shepherd ' s Pie

Steakhouse Shepherd ' s Pie
Steakhouse Shepherd ' s Pie może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 743 kalorie, 45g białka, oraz 47 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.36 za porcję. Wiele osób naprawdę lubi to szkockie danie. 300 osób cieszyło się, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka cebuli, ziemniaków, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 89%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Steakhouse Shepherd ' s Pie, Rachael Ray 's Steakhouse Shepherd' s Pie - 30 minutowy posiłek, oraz Paleo Shepherd ' s Pie.

Instrukcje

1
Ziemniaki umieścić w garnku, przykryć zimną wodą i doprowadzić do wrzenia. Doprawić wodą z solą i gotować ziemniaki do miękkości, 12 do 15 minut. Głowa do góry: oszczędzaj kadzi skrobi gotowania wody tuż przed odsączeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
GarnekGarnek
2
Podgrzej patelnię z wysokimi bokami na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, pół obrotu patelni i boczku. Chrupiący boczek i usunąć do ręcznika papierowego wyłożone płyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
4
Dodaj polędwicę do patelni i karmelizować mięso, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek PorterhouseStek Porterhouse
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać grzyby i cebulę i gotować do miękkości, 6 do 7 minut więcej następnie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
GrzybyGrzyby
CebulaCebula
6
Podczas gotowania mięsa podgrzać mały garnek sos na średnim ogniu i roztopić masło, ubić mąkę na masło, gotować 2 minuty, a następnie ubić bulion wołowy na mąkę, dodać Worcestershire i doprawić sosem solą i pieprzem, do smaku. Zagęścić od 6 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Bulion WołowyBulion Wołowy
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SOSSOS
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Wlać sos na mięso i włączyć brojlery.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
8
Hartować żółtko, ubijając je skrobiową wodą do gotowania ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobiowy ZiemniakSkrobiowy Ziemniak
żółtko Jajażółtko Jaja
WodaWoda
9
Umieść odsączone ziemniaki z powrotem do garnka gotowane je do wysuszenia je trochę. Ziemniaki rozgnieść z żółtkiem i kwaśną śmietaną, a następnie złożyć w pokruszony ser pleśniowy i szczypiorek. Ziemniaki przyprawiamy solą i pieprzem i układamy na wierzchu mięsa równą warstwą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Ser PleśniowySer Pleśniowy
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
żółtko Jajażółtko Jaja
ZiemniakZiemniak
SzczypiorekSzczypiorek
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
10
Udekoruj ziemniaki papryką i umieść pod brojlerem na chrupiące i brązowe ziemniaki, 2 do 3 protokół. Crumble reserved boczek na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
PaprykaPapryka
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
11
Podawać natychmiast bezpośrednio z gorącej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia37
Magazyn