Staromodny Wiśniowy Tort
Staromodny tort wiśniowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Ten przepis zawiera 12 porcji z 306 kalorii, 3G białka, oraz 21g tłuszczu każdy. Za 66 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przynosi ci smak domu. Mieszanka ciężkiej śmietany do ubijania, nadzienia z ciasta wiśniowego, białek jaj i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co nie jest takie wspaniałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Staromodny Tort Rabarbarowy, Staromodny Linzer Torte, oraz Cherry Torte.
Instrukcje
Połącz okruchy krakersów i masło; naciśnij na dno natłuszczonego 13-calowego. x 9-w. naczynie do pieczenia.
W dużej misce ubij białka, ocet i wanilię na średnich obrotach, aż utworzą się miękkie szczyty. Stopniowo ubijaj cukier, po 1 łyżce stołowej na wysokim poziomie, aż utworzą się sztywne błyszczące szczyty i cukier się rozpuści.
Rozłóż bezę równomiernie na skórce.
Piec w temperaturze 400° przez 10 minut lub na złoty kolor. Ostudzić całkowicie na ruszcie.
Rozłóż nadzienie do ciasta na bezie. Na wierzch z bitą śmietaną. Wstaw do lodówki na co najmniej 2 godziny.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy na Torte. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "