Staromodna Zupa Wołowo-Warzywna

Staromodna Zupa Wołowo-Warzywna
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj staromodnej zupy wołowo-warzywnej. Jedna porcja zawiera 103 kalorie, 5G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 14 i kosztuje 85 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka cebuli, bulion błyskawiczny o smaku wołowiny, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Seria Zupy Wołowej-Część 3: Obfita Zupa Warzywna Wołowa, Stek Zupa (Zupa Wołowa Jarzynowa), oraz Zupa Wołowo-Warzywna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 8-quart stockpot lub holenderski piekarnik, umieścić kości wołowiny i wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kość WołowaKość Wołowa
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu 30 minut. Usuń i wyrzuć wszelkie pozostałości, które unoszą się na powierzchnię.
3
Dodać bulion, sól, pieprz, tymianek i liście laurowe. Wróć do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu 2 do 2 1/2 godziny dłużej lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
średnie Ciasto Dyniowe Każda)średnie Ciasto Dyniowe Każda)
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
(duża Tuba)(duża Tuba)
4
Usuń kości wołowe i liście laurowe z bulionu. Odtłuścić i wyrzucić tłuszcz z bulionu. Gdy kości są wystarczająco chłodne, aby poradzić sobie z nimi, usuń mięso z kości; pokrój na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Kość WołowaKość Wołowa
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
5
Powrót mięsa do bulionu. Wymieszać wszystkie pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
6
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje14
Ocena Zdrowia35
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn