Stado ryb z " połowu
Zasoby rybne z ' połowu może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.69 za porcję. Jedna porcja zawiera 418 kalorii, 69g białka, oraz 13g tłuszczu. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś głowę ryby i kości, wino, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Połów Ryb, Najzdrowszy Połów Ryb Kanapka, oraz Latający makaron z ikrą i szczypiorkiem z " połowu dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku podgrzać oliwę z oliwek.
Dodać głowę ryby i kości, szalotki, tymianek i pietruszkę i doprawić solą i pieprzem. Gotować na średnim ogniu, aż głowa ryby zamienia nieprzezroczyste na dnie, o 2 protokół. Mieszać kości i gotować przez kilka minut dłużej, aż wszystkie kości są nieprzezroczyste.
Dodać wino i gotować przez 1 minutę.
Dodaj 2 ćwiartki wody i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu.
Gotować na wolnym ogniu przez 20 minut, a następnie odcedzić wywar.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.