Squash Z Okruchami

Squash Z Okruchami
Okruchy-Topped dyni jest bezmleczne przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 86 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sól, złotą mąkę, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Grillowany klon-i pekan Topped Butternut Squash, Squash, Ricotta I Bekon Streusel Topped Muffins, oraz 2ways2percent: Pizzan z dyni i kremowy Puree z dyni z przegrzebkami i boczkiem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 F. Spray 8-calowy kwadratowy patelni z natryskiem do gotowania. W dużej misce, wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem bułki tartej i bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Bułka TartaBułka Tarta
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Rozprowadzić na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec odkryte około 50 minut lub do squash jest miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wymieszać bułkę tartą i bulion; posypać dynią. Broil squash z góry o 4 cali od ciepła o 3 minut lub aż bułka tarta są brązowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
BulionBulion
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia57
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn