Squash i kalarepa Empanadas

Squash i kalarepa Empanadas wymaga ok. 1 godzina od początku do końca. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. Mieszanka masła, czosnek, squash, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Empanadas De Flor De Calabaza (kwiat squasha Empanadas), Makaron Squash Blossom i kalarepa z grillowanym stekiem, oraz Jak Spiralizować kalarepę: Sałatka z kalarepy i zielonego jabłka z rukolą z kozim serem, suszoną żurawiną i orzechami włoskimi z sosem miodowo-miodowym.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek i masło na patelni na średnim ogniu. Wymieszać z czosnkiem i imbirem; gotować i mieszać aż pachnące, o 3 protokół. Kalarepę wymieszać, doprawić solą i pieprzem. Gotować i mieszać, aż kohrabi zmięknie, 3 do 4 protokół. Wrzucić w żółtym squasha i nadal gotować, aż squash jest przetarg na 4 Więcej minut. Wymieszać w zielonej cebuli, szpinak, i gałki muszkatołowej.
Dodaj więcej soli i pieprzu, w razie potrzeby. Gotować, aż szpinak zwiędnie, o 1 protokół. Odstawić mieszaninę do ostygnięcia.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem. Jajko ubić z wodą w małej misce; odstawić.
Rozwałkuj ciasto, uruchamiając wałek do ciasta nad nim raz lub dwa razy.
Wytnij około 16 6-calowych kół za pomocą dużej foremki do ciastek lub miski na płatki. Wypełnij środek każdego koła około 1 łyżką mieszanki kalarepy.
Umyj brzegi ciasta wodą, a następnie złóż ciasto na pół. Zagniatać krawędź ciasta widelcem do uszczelnienia i umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia. Powtórz z pozostałym ciastem i nadzieniem warzywnym. Nakłuć każdą empanadę widelcem, a następnie umyć jajkiem.
Piec w nagrzanym piekarniku na złoty kolor i łuszczące się, 5 do 7 protokół.
Podawać na gorąco z piekarnika.