Spis treści
Dom może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 7,21 zł za porcję, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 432 kalorie, 49g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Mieszanka brązowego cukru, sól koszerna, łosoś sockeye i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ten przepis od Norecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest doskonałe. Spróbuj "Home Sweet Home" Domek Z Piernika, Strona Główna Gładki Dom, oraz Domowe frytki w domu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w środkowej pozycji i rozgrzej do 200 stopni F. za pomocą pincety usuń wszelkie kości z łososia. Łososia pokroić na 2-3 równe kawałki.Rozgnieść brązowy cukier, zieloną pastę curry i olej, aż będzie gładka i rozłożone na całym łososia.
Filety ułożyć na blasze i wstawić do piekarnika.
Piec, aż najgrubsza część zarejestruje 125 F na natychmiastowym termometrze odczytu, około 20-30 minut.Na szpinak, blanszować we wrzącej wodzie, aż tylko zwiędnie, a następnie odsączyć, spłukać pod zimną wodą i wycisnąć nadmiar płynu rękami. Szpinak posiekać.
Rozgrzać rondel na średnim ogniu, dodać odrobinę oleju, a następnie podsmażyć czosnek, aż zbrązowieje.
Dodać liście limonki kaffir i smażyć przez kilka sekund.Pod warunkiem, że puszka nie została naruszona, na wierzchu powinna być gruba warstwa kremu kokosowego. Ostrożnie otwórz puszkę i odtłuść gęsty biały krem z góry i dodaj go do patelni, powinieneś dostać około pół puszki śmietany.
Dodać brązowy cukier i sól i wymieszać do połączenia.
Dodać szpinak na patelnię do reheat.To podawać, rozprowadzić warstwę śmietanego szpinaku na dół, a następnie na wierzch z kawałkiem powolnie pieczonego łososia.