Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pikantnej miski Sashimi (Hwe Deop Bap). Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 575 kalorii, 22g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na $3.89 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, olej sezamowy, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Salmon Sashimi Rice Bowl, Pikantny Tuńczyk Sashimi, oraz Pikantna Miska Tofu Bento.
Instrukcje
1
Pokrój rybę na małe kawałki.Warzywa umyć i przygotować zgodnie z instrukcją powyżej. Większość z nich jest po prostu cienko pokrojona.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
2
Wymieszać składniki " cho Kochujang (słodko-kwaśny sos chili)", zestaw aside.In dużą miskę, umieścić ryż na dnie, rozłożyć sałatę i sałatki.Ułóż resztę warzyw, dodaj rybę i łyżkę pachnącej ikry na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zieloni
3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Gochujang
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)