Spicy Sashimi Bowl (Hwe Deop Bap)

Spicy Sashimi Bowl (Hwe Deop Bap)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pikantnej miski Sashimi (Hwe Deop Bap). Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 575 kalorii, 22g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na $3.89 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, olej sezamowy, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Salmon Sashimi Rice Bowl, Pikantny Tuńczyk Sashimi, oraz Pikantna Miska Tofu Bento.

Instrukcje

1
Pokrój rybę na małe kawałki.Warzywa umyć i przygotować zgodnie z instrukcją powyżej. Większość z nich jest po prostu cienko pokrojona.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
2
Wymieszać składniki " cho Kochujang (słodko-kwaśny sos chili)", zestaw aside.In dużą miskę, umieścić ryż na dnie, rozłożyć sałatę i sałatki.Ułóż resztę warzyw, dodaj rybę i łyżkę pachnącej ikry na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
GochujangGochujang
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Na każdą porcję skropić 1 łyżeczkę oleju sezamowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
4
Podawać z cho kochujang (słodko-kwaśnym sosem chili).Lubię podawać czosnek i chili w osobnej misce, aby każdy mógł dodać do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
GochujangGochujang
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia48
Magazyn