Spicy Pumpkin Pie II
Spicy Pumpkin Pie II wymaga około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 319 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 21 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i podnieś zmielone goździki, mąkę, unbaked Pie crust i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest solidne. Spróbuj Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Babeczki Z Pumpkin Pie, oraz Churro Pumpkin Pie Sernik Duński dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C.)
W dużej misce, połączyć puree z dyni, mleko, śmietana, brązowy cukier i cukier biały.
Wymieszać cynamon, sól, gałkę muszkatołową, imbir i goździki. Ubić w mące i jajkach.
Wlać nadzienie do skorupki ciasta.
Piec przez 10 minut w temperaturze 450 stopni F (230 stopni C), a następnie zmniejszyć temperaturę do 350 stopni F (175 stopni C) i piec przez 50 minut lub do momentu, aż napełnienie się ustawi.