Speedy Cioppino
Speedy Cioppino jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 364 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 4,43 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka Małży, wstępnie cebula, oregano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć nici szafranowych, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody Szafranowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Cioppino, Cioppino, oraz Cioppino dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodać ziemniaki i kolejne 5 składników (przez szafran); smażyć 5 minut lub aż warzywa zaczną zmiękać. Wymieszać z winem, pomidorami i sokiem z małży; doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować 15 minut.
Dodaj małże, krewetki, i dorsz do patelni; przykryć i gotować 6 minut lub do dorsza jest zrobione i muszle Małży otwarte. Wyrzucić nieotwarte pociski. Delikatnie wymieszać, aby rozłożyć dorsza na kawałki.
Połącz 1 1/2 łyżki świeżego soku z cytryny, 1 łyżkę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, 1/2 łyżeczki musztardy Dijon, 1/2 łyżeczki cukru, 1/4 łyżeczki soli, 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu i 1 ząbek mielonego czosnku, mieszając trzepaczką.
Połącz 6 filiżanek gourmet sałatka zieleni, 1 szklanka pomidorków cherry połówki, i 1/2 szklanki slivered czerwonej cebuli.
Mżawka dressing nad sałatką; wrzucić delikatnie do herbu.