Specjalny Chleb Dyniowy
Przepis specjalny chleb dyniowy może być wykonany w około 1 godzinę i 10 minut. Ten przepis służy 16. To Śniadanie ma 306 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Za 74 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes wymaga sody oczyszczonej, mieszanki budyniu z kremem kokosowym, jajek i soli. 20 osób próbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezmleczne i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Z łyżką wynik 45%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Rozjaśniony Specjalny Chleb Bananowy, Mój Specjalny Przepis Na Chleb Z Cukinii, oraz Specjalny Chleb Z Orzechami Bananowymi.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj olej, dynię, cukry, mieszanki budyniowe, cynamon i sól. Lekko ubij jajka i wymieszaj z ciastem.
Wymieszaj mąkę i sodę oczyszczoną, aż się połączą. W razie potrzeby dodaj orzechy.
Rozłóż ciasto na dwie natłuszczone i posypane mąką Patelnie bochenkowe 9 x 5 cali.
Piec w temperaturze 325 stopni F (165 stopni C) przez 1 godzinę lub do momentu, gdy tester włożony do środka wyjdzie czysty.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Chleb dyniowy w menu? Spróbuj połączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "