Hiszpański Daube to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 50g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 392 kalorie. Na 3,02 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Mieszanka pieprzu, soli, ząbków czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Coq en Daube, Lamb Daube, oraz Daube A la Provencale dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać duży piec holenderski na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
Patelnia
2
Dodać wołowinę na patelnię; gotować 5 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Usuń wołowinę z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Ponownie zalać patelnię sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodaj cebulę na patelnię; smażyć 4 protokół lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodać paprykę i czosnek; gotować przez 1 minutę, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Czosnek
7
Dodać sól i kolejne 5 składników (przez szafran); gotować 30 sekund lub do pachnącego, stale mieszając. Wymieszać w sherry i sosem paprykowym, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki; gotować 4 protokół lub aż płyn zmniejsza się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry Sos
Szafran
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Dodać wołowinę i bulion na patelnię; doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 2 godziny lub aż wołowina będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
9
Usunąć wołowinę z patelni; lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
10
Wołowinę pokroić w poprzek ziarna na cienkie plasterki; przykryć i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna
Wołowina
11
Dodać groszek, pietruszka, i ocet do patelni; gotować 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-nać
Ocet
Groch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
12
Połącz skrobię kukurydzianą i 1 łyżkę wody w małej misce; mieszaj mieszaninę skrobi kukurydzianej w mieszaninę bulionu. Doprowadzić do wrzenia; gotować 1 minutę.