Spaghetti z wędzonym łososiem i koperkiem
Spaghetti z wędzonym łososiem i koperkiem może być tylko pescatarian przepis, którego szukałeś. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 442 kalorie, 21g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BBC Good Food wymaga pack łososia, spaghetti, crème fraîche i koperku. 26 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Działa dobrze jako danie główne przyjazne dla budżetu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 96%, to danie jest niesamowite. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Spaghetti z łososiem wędzonym na gorąco, rukolą i kaparami, Koper Wędzono-Łososiowy, oraz Łosoś wędzony z koperkiem.
Instrukcje
Najpierw przygotuj łososia. Łososia płatki do kęsów wielkości kawałków w misce. Doprowadzić do wrzenia dużą patelnię obficie osolonej wody.
Ugotuj makaron. Spaghetti wrzucić na patelnię, wymieszać, a następnie gotować na wałku, mieszając od czasu do czasu, aby utrzymać nitki osobno, aż makaron będzie po prostu miękki, ale z kęsem. Sprawdź czas gotowania na opakowaniu, ponieważ się zmienia. Kiedy makaron jest prawie gotowy, dorzucić groszek.
Zakończ danie: Usuń twarde łodygi z koperku, a następnie posiekaj liście dość grubo. Rezerwa około 4 łyżki wody makaronu, następnie odsączyć makaron i groszek i zwrócić je na patelnię z zarezerwowaną wodą. Na bardzo małym ogniu wrzucić łososia, koperek, crme frache, sól i dużo świeżo zmielonego czarnego pieprzu. Wszystko lekko wrzucić i krótko podgrzać, następnie podawać.