Spaghetti z oliwkami i bułką tartą
Spaghetti z oliwkami i bułką tartą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 642 kalorie. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz oliwki, oliwę z oliwek, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Spaghetti z anchois, oliwkami i bułką tostową, Spaghetti z anchois i bułką tartą (Spaghetti con Acciughe e Mollica), oraz Spaghetti z bułką tartą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać makaron i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, ale nadal twarde do ukąszenia, o 8 protokół.
Tymczasem w dużej patelni saute rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać bułkę tartą i 1/4 łyżeczki każdej z soli morskiej i pieprzu. Stale mieszając, gotować bułkę tartą do złotego koloru, o 2 protokół.
Odcedzić makaron, rezerwując 1 szklankę wody makaronu. Wymieszać makaron do mieszanki okruchów chleba.
Zdjąć patelnię z ognia i dodać Czarne i zielone oliwki.
Dodać parmezan i 3 łyżki natki pietruszki. Doprawić makaron solą i pieprzem do smaku. Delikatnie wrzucić do płaszcza, dodając zarezerwowaną wodę z makaronu, w razie potrzeby, aby poluzować makaron.
Przełożyć do dużej miski i udekorować pozostałą pietruszką.