Spaghetti z czosnkiem i bazylią
Spaghetti z czosnkiem i bazylią wymaga ok. 25 minut od początku do końca. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ta przystawka ma 348 kalorii, 10g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. 52 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz parmezan, czosnek, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Spaghetti z pomidorami i olejem czosnkowo-bazyliowym, Spaghetti Scarpetta ze świeżym sosem pomidorowym i olejem bazyliowym czosnkowym, oraz Czosnkowe spaghetti z cukinią z włoską kiełbasą z kurczaka, pomidorami, bazylią i pieczonymi ziemniakami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Umieścić spaghetti w garnku, gotować przez 8 do 10 minut, aż al dente, i odsączyć.
W dużej misce, wrzucić spaghetti z oliwą z oliwek, masło, czosnek, bazylia, sól, i pieprz, aż równomiernie pokryte.