Spaghetti z cytryną, Chile i kremowym szpinakiem
Spaghetti z cytryną, Chile i kremowym szpinakiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 340 kalorii, 18g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szpinak dla niemowląt, Tajskie chile, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kremowe Spaghetti ze szpinakiem i pomidorami, Spaghetti z ricottą, cytryną i szpinakiem, oraz Lekkie Spaghetti cytrynowo-szpinakowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu z wrzącą osoloną wodą, gotować spaghetti aż al dente.
Odcedzić i powrócić do rondla.
W międzyczasie, w misce, ubij jogurt z mąką, aż będzie gładki. Na dużej patelni rozgrzać oliwę z oliwek.
Dodać czosnek i chile i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż pachnące, o 2 protokół.
Dodaj jogurt i doprowadzić do dusić na umiarkowanym ogniu, mieszając.
Dodać szpinak przez garść i gotować, aż zwiędnie, mieszając. Po dodaniu całego szpinaku wymieszać skórkę z cytryny i sok, doprawić solą i pieprzem.
Dodaj sos do spaghetti i wrzucić dobrze do herbu. Kopiec w miseczkach, posypać parmezanem i podawać od razu.