Spaghetti Squash z pieczarkami i Marinarą

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj spaghetti squasha z pieczarkami i marynatą. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 415 kalorii, 16G białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 2,85 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz grzyby crimini, sos do makaronu marinara, czosnek i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Spaghetti Squash Marinara, Spaghetti Squash Marinara, oraz Marinara Spaghetti Squash dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Pokrój squasha na pół wzdłuż ostrym nożem. Wyjąć i wyrzucić nasiona.
Umieść połówki squasha pocięte bokiem w patelni do pieczenia o dużym dnie.
Umyć dynię oliwą z oliwek, doprawić solą i pieprzem.
Piec 45 do 50 minut lub aż widelec przebija ciało squasha łatwo. Jeśli Kabaczek wydaje się wysychać podczas pieczenia, posmaruj go dodatkową łyżką oliwy z oliwek.
Wyjąć squash z piekarnika; cool wystarczy w stanie obsłużyć, o 3 do 4 protokół.
Używając widelca, zeskrobać mięso z squasha na "makaron" na półmisku. Jeśli niektóre pasma zlepiają się lub zbierają, po prostu oddziel za pomocą rąk.
W 10-do 12-calowej patelni, podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Dodać czosnek; gotować 2 protokół.
Dodać grzyby; gotować o 3 minuty dłużej. W ostatniej chwili gotowania wymieszaj tymianek.
Chochla podgrzewany sos marinara nad spaghetti squash. Wierzch z pieczarkami i dużą ilością startego parmezanu.