Spaghetti Carbonara II
Spaghetti Carbonaran II może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 8 i kosztuje 65 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 360 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2293 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, czosnek, spaghetti i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest solidne. Spróbuj Spaghetti Carbonara, Spaghetti Carbonara, oraz Spaghetti Carbonara dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku z wrzącą osoloną wodą gotuj makaron spaghetti aż do al dente.
Dobrze spuścić. Wymieszać z 1 łyżką oliwy z oliwek i odstawić.
Tymczasem na dużej patelni, gotować posiekany boczek, aż lekko chrupiące; usunąć i osuszyć Na Ręczniki papierowe. Rezerwa 2 łyżki tłuszczu boczku; dodać pozostałe 1 łyżka oliwy z oliwek, i ciepła w ponownego użycia dużej patelni.
Dodaj pokrojoną cebulę i gotuj na średnim ogniu, aż cebula będzie przezroczysta.
Dodać mielony czosnek i gotować 1 minutę więcej.
W razie potrzeby dodaj wino; gotuj jeszcze minutę.
Powrót ugotowany boczek na patelnię; dodać gotowane i osuszone spaghetti. Wrzucić do herbu i ciepła przez, dodając więcej oliwy z oliwek, jeśli wydaje się sucha lub skleja się.
Dodać ubite jajka i gotować, podrzucając stale szczypcami lub widelcem, aż jajka są ledwo ustawione. Szybko dodaj 1/2 szklanki parmezanu i wrzuć ponownie.
Dodaj sól i pieprz do smaku (pamiętaj, że boczek i parmezan są bardzo słone).
Podawać od razu z posiekaną natką pietruszki posypaną wierzchem i dodatkowym parmezanem na stole.