Spaghetti alla Ozze, Vongole i Pepperoni
Przepis Spaghetti allan Ozze, Vongole i Pepperoni można zrobić w około 35 minut. Ten przepis pescatarian serwuje 4 i kosztuje 6,22 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 940 kalorii, 24g białka, oraz 23G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś paprykę, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako drogie danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 71%. Ten wynik jest dobry. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Kolacja dziś wieczorem: Pastan alla Vongole, Spaghetti alle vongole (Spaghetti z sosem z małży), oraz Spaghetti alle vongole (Spaghetti z sosem z małży).
Instrukcje
Zagotuj 6 litrów wody i dodaj 2 łyżki soli.
Na patelni do smażenia od 12 do 14 cali rozgrzej olej na średnim ogniu, aż do samego palenia.
Dodaj czosnek, paprykę i ostrą paprykę i gotuj do miękkości, około 7 do 8 minut.
Dodaj sercówki i małże i gotuj 1 minutę, regularnie mieszając.
Dodaj białe wino i zagotuj. W międzyczasie wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Dodaj masło do patelni z mięczakami i gotuj, aż małże i małże będą otwarte, około 3 minut.
Dobrze odcedź makaron i wrzuć na patelnię z małżami. Gotuj razem 30 sekund, dodaj pietruszkę, dobrze wymieszaj i podawaj w ciepłej misce.