Southwestern Veggie Salad
Południowo-zachodnia Sałatka wegetariańska może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis serwuje 5 i kosztuje 83 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 10g tłuszczu i w sumie 170 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli, liści sałaty bostońskiej, keczupu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 35%. Ten wynik nie jest tak wielki. Spróbuj Południowo-Zachodnia Sałatka Z Kurczakiem I Warzywami, Southwestern Veggie Bake, oraz Southwestern Veggie Bowl dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce połącz kukurydzę, cukinię, awokado i rzodkiewki. Na talerzu do serwowania ułóż sałatę w razie potrzeby i pomidory. W małej misce wymieszaj składniki dressingu.
Polać mieszanką kukurydzy; delikatnie wrzucić do pokrycia. Łyżka nad pomidorami.