Southwestern Bacon & Eggs Pizza
Przepis Southwestern Bacon & Eggs Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w przybliżeniu 25 minut. Jedna porcja zawiera 74 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 25. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka gotowej do użycia pieczonej pizzy, jajka, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Pizza Z Bekonem I Jajkami, Jajka i bekon Śniadanie Pizza, oraz Jaja Południowo-Zachodnie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Ubić jajka, mleko i cebulę do wymieszania; wlać do średniej patelni nonstick. Gotować na średnim ogniu 5 min. lub do momentu, aż mieszanina jaj zostanie ustawiona, ale nadal wilgotna, mieszając od czasu do czasu.
Umieścić skorupę na blasze do pieczenia; spread z salsy. Przykryć 1/2 szklanki sera, 2/3 mieszanki boczku i jajka; wierzch z pozostałym boczkiem i serem.
Piec 10 min. albo aż ser się rozpuści.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.
![Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień w Kolorze, wino pokazuje aromaty zarówno owoców, jak i typowe odczucia dębu, które łączą się harmonijnie i oferują również nuty balsamiczne i grafitowe na nosie. Podniebienie jest bogate, z elastycznymi i zrównoważonymi taninami wraz z żywą świeżością typową dla Sangiovese. Wykończenie i posmak są godne uwagi i powtarzają nuty owoców jagodowych, które najpierw poczuły się na nosie.