Southwest Salsa

Southwest Salsa
Południowo-zachodnia Salsa może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 205 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.04 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jeśli masz czosnek w proszku, ozdabia: gałązki kolendry, mocno liście kolendry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Southwest Corn Salsa, Żeberka Południowo-zachodnie pieczone z salsą, oraz Southwest Salsa Burgers.

Instrukcje

1
Odcedzić płyn z pomidorów, rezerwując 1 łyżkę. płyn; wyrzucić pozostałą ciecz.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
2
W robocie kuchennym lub blenderze umieścić zarezerwowany płyn, pomidory i kolejne 8 składników. Impuls 5 do 6 razy lub do drobno posiekane. Przykryć i schłodzić 1 do 24 godzin przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dekorować, w razie potrzeby.
4
Podawać z chipsami tortilla. Resztki przechowywać w lodówce do 7 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy TortillaChipsy Tortilla
5
Uwaga: testowaliśmy z pomidorami Delmonte pokrojonymi w kostkę z pikantnym, łagodnym Zielonym Chilli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Papryka ChiliZielona Papryka Chili
PomidorPomidor

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn