Southwest Cheese Puff Beef Pot Pie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Southwest Cheese Puff Beef Pot Pie spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 448 kalorii, 31g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, skrobię kukurydzianą, nasiona kminku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%. Spróbuj Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciasto rozłożyć na lekko posypanej mąką desce. Jeśli to konieczne, rozwałkuj lub pokrój ciasto, aby dopasować się do wnętrza płytkiej 3-ćwiartkowej zapiekanki(9 na 13 cali.).
Przenieś ciasto na blachę do pieczenia o wymiarach 12 na 15 cali.
Przeciąć ciasto w kilku miejscach, aby uzyskać dekoracyjny wzór.
Lekko posmarować mlekiem i równomiernie posypać serem. Przykryć folią i zamrozić.
Opłukać cukinię, i przyciąć i wyrzucić końce; pokroić w 3/4-calowe kawałki. Cebulę obrać i pokroić w 3/4-calowe kawałki. Odrzuć chipotle chili łodygi; w razie potrzeby dla mniej ciepła, również usunąć żyły i nasiona. Posiekaj chili.
Odkryć ciasto i piec w 425 regularne lub Piec konwekcyjny na złoty kolor, 10 do 15 protokół.
Tymczasem na patelni 5-do 6-quart na dużym ogniu często mieszaj cukinię, cebulę i kminek w oliwie z oliwek, aż warzywa będą lekko rumiane, 7 do 9 minut.
Dodaj pomidory, w tym sok, i hominy; doprowadzić do wrzenia.
Wyrzucić tłuszcz z pieczeni i sosu. Zeskrobać sos z wołowiny i rezerwy.
Pokroić wołowinę na kawałki 3/4 cala.
Dodać wołowinę i sos do patelni i wymieszać; przykryć i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest gorąca, 7 do 9 minut.
Dodaj chili do smaku. W małej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą i 3 łyżki wody.
Dodaj do patelni i mieszaj do wrzenia.
Wlać gorącą mieszaninę do rozgrzanej płytkiej zapiekanki. Ustaw gorące ciasto na nadzieniu. Użyj dużej łyżki, aby przebić się przez ciasto i wyjąć porcje.
Dodać sól i pieprz do smaku.