Sos żurawinowy z kopru włoskiego i orzecha włoskiego

Sos żurawinowy z kopru włoskiego i orzecha włoskiego
Sos żurawinowy z kopru włoskiego i orzecha włoskiego jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 3 i kosztuje $1.73 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 354 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier granulowany, koper włoski, złote rodzynki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Koper Włoski Sos Żurawinowy Pomarańczowy, Sos Żurawinowy Z Pestkami Pomarańczy I Kopru Włoskiego, oraz Sos żurawinowy, jabłkowy i orzechowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w średnim rondlu na średnim ogniu i mieszaj, aż cukier się rozpuści, około 2 minut.Doprowadzić do wrzenia, mieszając od czasu do czasu, następnie zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, żurawina zaczynają się rozpadać, a koper jest miękki, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
Koper WłoskiKoper Włoski
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Lekko ostudzić i podawać w temperaturze pokojowej lub na zimno.

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia7
Magazyn