Sos Ze Świeżych Ziół

Sos Ze Świeżych Ziół
Świeży sos ziołowy to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 SOS. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 92 kalorie, 0g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka pietruszki z płaskim liściem, oliwa z oliwek, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sos ze świeżych ziół, Świeży Sos Ziołowo-Cytrynowy, oraz Pieczony Halibut ze świeżym sosem ziołowym.

Instrukcje

1
W małej misce, połączyć czosnek, pietruszka, oregano, płatki czerwonej papryki, oliwa z oliwek, ocet, i sól koszerna. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 godziny. Doprowadzić do temperatury pokojowej i łyżką nad grillowanym mięsem, kurczakiem, owocami morza lub warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Sól KoszernaSól Koszerna
WarzywaWarzywa
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MięsoMięso
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Owoce MorzaOwoce Morza
OcetOcet
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia11
Magazyn