Sos Z Zielonej Papryki
SOS zielonej papryki wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje 81 centów za porcję. Ten sos ma 61 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól, cebula, papryka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Wapno-biały pieprz przegrzebki z sosem paprykowym, Nadziewana Zielona Papryka, oraz Green Bean-and-Red bell Pepper Toss dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 3 składniki podsmażyć w gorącym oleju w dużym rondlu do miękkości.
Dodaj 1 szklankę bulionu z kurczaka. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; zmniejszyć ogień, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 7 protokół.
Dodaj liście szpinaku i gotuj na wolnym ogniu 3 minuty.
Zdjąć z ognia; lekko ostudzić.
Mieszanka papryki proces w blenderze do bardzo gładkiej. W razie potrzeby wymieszać wystarczającą ilość bulionu z kurczaka, aby osiągnąć konsystencję sosu.
Wlać przez sitko z siatki drucianej do miski, odrzucając ciała stałe; wymieszać sól i pieprz.