Sos z sera pleśniowego
Sos z serem pleśniowym może być właśnie przepisem bezglutenowym i wegetariańskim z dodatkiem lakto ovo, którego szukałeś. Z tego przepisu składa się 16 porcji zawierających 188 kalorii, 2 g białka i 19 g tłuszczu każda. Za 31 centów za porcję ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako przystawka, a jej przygotowanie zajmuje około 5 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jeśli masz pod ręką proszek cebulowy, majonez, śmietanę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 11% wyniku, co nie jest wynikiem super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Sos z serem pleśniowym, Najlepszy dressing z serem pleśniowym i Sos z serem pleśniowym.
Instrukcje
W misce połącz pierwsze siedem składników. Wymieszaj ser pleśniowy. Przykryj i schłódź co najmniej 2 godziny. Przechowywać w lodówce.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i różowe wino musujące to świetny wybór do przystawek. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Famille Vincent Cremant de Bourgogne. Recenzentom podoba się to z oceną 4 na 5 gwiazdek i ceną około 24 dolarów za butelkę.
Rodzina Vincenta Cremanta de Bourgogne
Z winogron Chardonnay ten brylant łączy w sobie świeżość, treściwość i gładkość. Cremant Brut jest wytrawny i oferuje drobne bąbelki (1,5 miliona/30 minut – policzyliśmy je, ale nie musisz mi wierzyć!), w nosie nuty kwiatowe, na podniebieniu rześkie i owocowe. To wspaniały klasyk na wszelkie świąteczne okazje.