Sos Z Kaczki
Sos z kaczki to bezglutenowe i wegańskie SOS. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 142 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka soku jabłkowego, imbiru, octu winnego ryżowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sos Z Kaczki, Kaczka z sosem wiśniowym, oraz Kaczka Z Sosem Agrest dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na średniej patelni z sosem umieść śliwki, morele, sok jabłkowy, ocet, cukier, sos sojowy, imbir, musztardę w proszku i zmiażdżoną czerwoną paprykę. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, następnie zmniejszyć do gotować i niech gotować, aż owoce jest całkowicie zmiękczona i sos zgęstnieje, o 30 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Puree do uzyskania gładkości blenderem zanurzeniowym lub w zwykłym blenderze.
Przenieść do miski i podawać natychmiast, lub umieścić w hermetycznym pojemniku w lodówce na okres do 3 tygodni.